Damster Stedelijk Harmonie Orkest
 
Door samenwerking hoger op

Blijf hier op de hoogte van de laatste nieuwsberichten.

Nieuws


Terug naar overzicht

07-05-2024

Concert 'A Saturday at the Park' met DSHO en OG3NE

Op 13 juli 2024 wordt het park achter de Nicolaïkerk in Appingedam omgetoverd tot concertlocatie. Het gratis concert 'A Saturday at the Park' wordt georganiseerd door het Damster Stedelijk Harmonie Orkest (DSHO). Dit jaar haalt de damster vereniging OG3NE naar Appingedam.

In eerdere edities trad DSHO op met Linda Wagenmakers, Charly Luske en Do. Nu haalt het orkest de zussen van OG3NE naar het noorden. Lisa, Amy en Shelly werden bekend door hun overwinning in de vijfde editie van ‘The Voice of Holland’ in 2014. Sindsdien hebben zij een indrukwekkende carrière opgebouwd. Met hun prachtige harmonieën en krachtige stemmen hebben ze vele harten veroverd. Naast The Voice waren ze te horen in het programma Beste Zangers en deden zij in 2017 mee aan het Eurovisie Songfestival.

In het park achter de Nicolaïkerk in Appingedam komt een enorm podium te staan. In het voorprogramma kan men genieten van The Flageolettes. Zij starten om 20.15 uur. Daarna nemen DSHO en OG3NE het stokje over.

Van ontroerende ballads tot aanstekelijke hits, het belooft een prachtige avond te worden voor jong en oud. Markeer 13 juli 2024 in uw agenda en bereid u voor op een buitengewone ervaring die u nog lang zult koesteren.

Wat: 'A Saturday at the Park' - Concert met DSHO en OG3NE
Wanneer: 13 juli 2024 20.15 uur
Waar: Park achter de Nicolaïkerk, Appingedam
Toegang: GratisTerug naar overzicht