Damster Stedelijk Harmonie Orkest
 
Door samenwerking hoger op

Blijf hier op de hoogte van de laatste nieuwsberichten.

Nieuws


Terug naar overzicht

08-10-2020

Uitslag DSHO Fotowedstrijd

Het Damster Stedelijk Harmonie Orkest organiseerde afgelopen maand een fotowedstrijd in samenwerking met de Facebookpagina Damster Foto’s. Het was een groot succes, want er werden bijna 250 foto’s ingestuurd. Voor de jury een flinke klus. Afgelopen vrijdag, 25 september, sloot de wedstrijd. Op zaterdag 26 september zijn de winnaars bekend gemaakt via de Facebookpagina’s van beide groepen.

De jury, bestaande uit de beheerders van de pagina Damster foto’s Wim Hazenhoek, Johnny Pattipeiluhu en Noes Anankotta en Marijke de Vries vanuit het harmonie orkest, hadden een zware dobber aan het uitzoeken van de vele prachtige foto’s. “De fotoactie was een groot succes en we hebben ontzettend veel mooie foto’s ontvangen”, aldus Marijke de Vries (DSHO). “Het is leuk om te zien dat zoveel mensen plezier beleven in het maken van foto’s.”

De winnaars van de wedstrijd zijn: Anneke Hansen, Dikske Moen van Issenhoven, Hans Vegt, Henk Dijkstra, Janny Ebels, Johan van der Linde, Klara Mulder-Smit, Martijn Werkman, Netty van der Deen-Flikkema, Paul Smk, Rianne Kugel en Willem de Mol.

De foto’s komen op de kalender die DSHO jaarlijks maakt. Er is dus voor iedere maand een winnaar. Half november is de kalender klaar en wordt aan de winnaars een exemplaar uitgereikt. Vanaf dan zal hij ook te koop zijn via de website www.dsho.nl. Pre-orderen kan natuurlijk ook, stuur dan een mail naar info@dsho.nl.Terug naar overzicht