Damster Stedelijk Harmonie Orkest
 
Door samenwerking hoger op

Blijf hier op de hoogte van de laatste nieuwsberichten.

Nieuws


Terug naar overzicht

12-06-2019

6 juli is het zo ver: A night at the Park with Do!

Het Damster Stedelijk Harmonie Orkest en zangeres Do geven op zaterdag 6 juli een spectaculair concert.

Do is een Nederlandse zangeres en brak in 2001 internationaal door met het nummer Heaven. Ook in de jaren daarna heeft ze meerdere grote hits gehad, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland. Do deed in 2011 mee aan het programma de beste zangers van Nederland. Haar versie van het lied “zij gelooft in mij”, van André Hazes, werd een grote hit. Het filmpje daarvan werd meer dan 10 miljoen keer bekeken. Volgend jaar toert Do door Nederland met haar nieuwe theatertour Mijn kleine huis.

Do zal meerdere bekende nummers gaan zingen, begeleid door de muzikanten van het Damster Stedelijk Harmonie Orkest. Daarnaast speelt ook het orkest zelf meerdere swingende en hele bekende nummers. Het belooft een spectaculaire avond te worden.

Naast Do verlenen ook de jonge Marith Visser uit Sauwerd en de uit Delfzijl afkomstige zanger Pieter van der Zweep hun medewerking aan het concert. Pieter werd landelijk bekend door zijn deelname aan het populaire televisieprogramma The Voice of Holland, eind 2017, begin 2018. De zanger staat bekend als dé muzikale belofte als het gaat om Nederlandstalige popmuziek. Hij nam enkele jaren geleden al een duet op met Do, ter ere van het 5 jarig bestaan van radiozender 100%NL.

Het concert met de passende titel A Saturday in the park with Do, vindt plaats in het park achter de Nicolaïkerk in Appingedam. Voor de gelegenheid wordt weer een groot podium gebouwd. Het concert begint om 21:00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. Het wordt inmiddels het derde grote concert van een landelijk bekende artiest in samenwerking met DSHO. Eerder al hebben de muzikanten concerten georganiseerd met Linda Wagenmakers en Charly Luske.Terug naar overzicht