Damster Stedelijk 
 
Harmonie Orkest

Blijf hier op de hoogte van de laatste nieuwsberichten.

Nieuws


Terug naar overzicht

17-07-2024

Eemskrant: Appingedam geniet van OG3NE en DSHO tijdens ‘A Saturday at the Park’

Bron: Eemskrant.nl 14 juli 2024
Appingedam – Afgelopen zaterdagavond organiseerde het Damster Stedelijk Harmonie Orkest (DSHO) een sfeervol concert in het park achter de Nicolaïkerk in Appingedam. Het concert, getiteld ‘A Saturday at the Park’, is onderdeel van een reeks concerten die DSHO organiseert, waarin zij samenwerken met verschillende bekende artiesten. Dit jaar waren de zussen van OG3NE, Lisa, Amy, en Shelly, de hoofdgasten.

OG3NE werd bekend door hun overwinning in de vijfde editie van ‘The Voice of Holland’ in 2014 en hebben sindsdien een indrukwekkende carrière opgebouwd.
In het goed gevulde park werd het publiek eerst opgewarmd door The Flageolettes. Vervolgens begon het concert van DSHO en OG3NE. Het orkest heeft in eerdere edities opgetreden met artiesten als Linda Wagenmakers, Charly Luske, en Do, en blijft daarmee de traditie voortzetten van memorabele muzikale avonden in Appingedam.

De combinatie van het harmonieorkest en de stemmen van OG3NE zorgde voor een avond vol muzikale hoogtepunten, die door het publiek enthousiast werd ontvangen.



Terug naar overzicht